AKCIJA

Električno kolo ECONO Apes CITY 28” EEC6 bel 540 Wh

CENA: 1.699,00 

BLAGOVNA ZNAMKA: Econo

DOSTAVA: Prevzem / osebna dostava
RAZPOLOŽLJIVOST: ZALOGA

Opis

Električno kolo ECONO Apes CITY 28” EEC6 bel 540 Wh vsebuje kvalitetno opremo pogona, baterije in konstrukcije okvirja.

Osnovne značilnosti:

Apes EEC6 je mestna čebela druge generacije, ki vas bo varno in z lahkoto peljala po vaših poteh v službo in po nakupih. Kolo je zaradi prometne gneče v urbanih središčih in pomanjkanja parkirišč primerno transportno sredstvo, ki ne onesnažuje okolja in ima pozitivne učinke za vaše zdravje. Ima vse, kar potrebujete za varno in udobno vožnjo. “Easy-Entry” okvir omogoča uravnotežena geometrija in spuščeno težišče za lažji in pomirjujoč občutek vožnje ter odlično vodljivost pri nizkih hitrostih. Verzija 6 je opremljena z motorjem v gonilki in hidravličnimi disk zavorami.

Centralni motor:

Električno kolo ECONO Apes CITY 28” EEC6 bel 540 Wh ima motor v gonilki kolesa in vam bo pričaral občutek, »vetra v hrbet«. Pogon je izboljšan z dvojno sklopko, kar pomeni večja učinkovitost delovanja in izboljšanje udobja prestavljanja. Sredinski električni motor Econo deluje na principu senzorja navora, kar pomeni, da motor zaznava moč s katero pritiskate na pedala in vam glede na izbrano stopnjo pomoči s sorazmerno enako močjo pomaga. Odlično delovanje tako po ravnini kot tudi v hrib zahvaljujoč 80 Nm navora. Kolo je opremljeno z baterijo Econo, ki je plod slovenskega razvoja in je proizvedena v Sloveniji. Je enostavna za rokovanje. Kapaciteto baterije lahko izberete sami. Vzdrževanje baterije si lahko pogledate na povezavi.

Varnost:

Kolo Apes EEC6 je opremljeno s hidravličnimi disk zavorami TEKTRO, ki omogočajo varno in hitro zaviranje in ustavljanje. Prenesejo velike sile in delujejo v vsakem vremenu enako. Bodi viden in povečajte svojo varnost in čas na kolesu s sprednjo in zadnjo led lučjo.

Prilagodljivost:

Kolo je opremljeno s nosilcem za krmilo nastavljivim po višini in tudi po naklonu, tako da lahko prilagodite svojim potrebam in se na kolesu počutite čim bolje. Ima blatnike, ki vas v slabem vremenu varujejo pred vodo in umazanijo. Zaradi njih ostanemo suhi in čisti ne glede na teren. Na prtljažnik boste lahko namestili prtljago in dnevne nakupe. Kolo ima tudi močno oporo kolesa.

Nastavitve kolesa se prilagodijo na licu mesta za vsakega uporabnika posebej.

Dodatne informacije

DOBAVLJIVOST

Na zalogi / Do 5 dni

VELIKOST

L, M

BATERIJA KOLESA

15 Ah / 540 Wh Li – ion integrirana

BARVA

Bela

MOTOR

ECONO, 250W, 36V, 80 Nm

SENZOR NAVORA

DA

KOLESA

28‘‘

MAX HITROST

25 km/h

MAX DOSEG

120 km pri normalnih pogojih

TEŽA KOLESA

21 kg (+ battery 3 kg)

MAX OBREMENITEV

130 kg

POLNILEC

ECONO Polnilec 2A 3pin, polnilni čas 4-8 ur

VILICE

Vzmetna, 88 mm

SEDEŽ

TTZ002X

KRMILO

ZOOM 620 mm

PRESTAVNI SISTEM

Shimano Altus M-310

ZADNJI MENJALNIK

Shimano Altus M-310, 9 stopenj

GONILKA

Lasco 38T, 170 mm

PREDNJI ZOBNIK

38T

ZAVORE

Tektro M-280 Hydraulic Disk Brake 160 mm

OBROČI

Aluminijasti dvostenski

PLAŠČ

28 x 2.0

ZASLON

VLCD 5

POVEZAVA

https://econo.eu/en/shop/electric-bike-econo-apes-city-28-eec6-papyrus-white-2024-7756#attr=5833,5840