Sale!

Gorsko električno kolo Equus C4 MODER 730Wh

Original price was: 2.199,90 €.Current price is: 2.099,90 €.

BLAGOVNA ZNAMKA: Econo

DOSTAVA: Osebni prevzem / osebna dostava

RAZPOLOŽLJIVOST:  ZALOGA

Opis

OSNOVA:

Gorsko električno kolo ECONO EQUUS C4 MODER 730 Wh vsebuje kvalitetno opremo pogona, baterije in konstrukcije okvirja.

Če, svoj prosti čas na kolesu radi preživljate aktivno na daljših izletih in ste ljubitelj kolesarskih avantur, je e-kolo ECONO Equus v dve različicah. Od lahkotne mestne vožnje do rekreativne gorske ture, ECONO Equus zmore vse.

Gorsko električno kolo ECONO EQUUS C4 SIV 730 Wh, je kombinacija robustnega videza gorskega kolesa z vsem udobjem električnega kolesa. Odlikuje ga vzdržljivost in moderen dizajn, ki je združen z novodobno geometrijo. Je kolo, ki je zjutraj pripravljeno za pot v službo, popoldan pa hrepeni po rekreativni turi po razgibanih brezpotjih, težjih terenih in klancih.

MOTOR:

Kolo poganja sredinski Motinova Volans motor, ki je elegantno integriran v okvir kolesa in sinhrono deluje z zanesljivo ECONO baterijo, ki je prav tako integrirana v spodnjo cev okvirja. Moč motorja je 250 W, ki proizvede zavidljivih 75 Nm navora. Motor je opremljen s senzorjem navora, senzorjem pedaliranja in pomočjo pri hoji. Inteligentna pogonska enota, ki je vgrajena v ohišje motorja bo v vsakem trenutku zagotovila zadostno mero podpore. Motor Motinova Volans zagotavlja enakomernost pospeševanja in ugoden občutek vožnje. Ima 5 stopenj podpore, (Eco, Normal, Sport, Turbo in Smart), ki jih lahkotno izbirate na upravljalni konzoli (LCD zaslon), ki je nameščena na krmilu kolesa, na katerem lahko spremljate podatke kot so stanje baterije, trenutna stopnja podpore, hitrost, razdalja, čas.

BATERIJA:

Motor napaja zmogljiva Litij-ionsko baterija LI-ION. Baterija je popolnoma integrirana v okvir in vas lahko popelje tudi do zavidljivih 150 km razdalje (ob optimalnih pogojih-odvisno od načina vožnje). Zaradi pozicije baterije je težišče kolesa za kolesarja/ko bolj stabilno in se ga da lažje manevrirati. Baterijo lahkotno odstranimo iz kolesa z uporabo priloženega varnostnega ključa. Zaradi večje varnosti je baterija opremljena z BMS ploščo (Battery Management System), ki preprečuje pregrevanje, kratki stik in prenapolnjene. Zraven ostalih odličnih lastnosti ima baterija dolgo življenjsko dobo.

OKVIR:

Kolo ima lahek aluminijast okvir. Zaradi posebne geometrije okvirja, je kolo nadvse udobno za vožnjo. Sprednje vzmetenje s 100 mm hoda pomaga pri premagovanju neravnega terena.

ZAVORE:

Hidravlične disk zavore Radius zagotavljajo varno ustavljanje. Prestavni sklop L-Twoo A5 s prestavnim razmerjem, ki omogoča lahkotno prestavljanje tudi na zelo zahtevnih vzponih.  Schwalbe pnevmatike z grobim profilom so primerne za udobno vožnjo na različnih podlagah in nudijo odličen oprijem. Skrbno izbran sedež, krmilo, nosilec krmila in ročaji poskrbijo za udobje na vsaki turi ne glede na njeno dolžino.

Nastavitve kolesa se prilagodijo na licu mesta za vsakega uporabnika posebej.

Dodatne informacije

DOBAVLJIVOST

Na zalogi

VELIKOST

L, M

BATERIJA KOLESA

20 Ah / 720 Wh

BARVA

Metalik modra

MOTOR

Motinova Volans Plus 36V 250W 75Nm

SENZOR NAVORA

DA

KOLESA

29‘‘

MAX HITROST

25 km/h

MAX DOSEG

120 km pri normalnih pogojih

TEŽA KOLESA

21,5 kg (+ battery 3 kg)

MAX OBREMENITEV

130 kg

POLNILEC

ECONO Polnilec 2A/4A 3pin, polnilni čas 4-8 ur

VILICE

SR Santur XCT 30

SEDEŽ

Selle Monte Grappa ECONO

KRMILO

ZOOM MTB 780mm 31,8mm, raise 20mm

PRESTAVNI SISTEM

L-twoo A5 11-46 9s

ZADNJI MENJALNIK

L-twoo A5 9 speed

GONILKA

Motinova 16T

PREDNJI ZOBNIK

16T

ZAVORE

Radius BH M860 hydraulic disk brake

OBROČI

ALLOY doublewall SUNSTRRT HL19A,700C, 36H *13G

PESTO

DH901Y F 13GX36H 2 BEARING 2

PLAŠČ

SCHWALBE SMART SAM 29" 2,35

ZASLON

Motinova CS-520

POVEZAVA

https://econo.eu/en/shop/electric-bike-econo-equus-mtb-c4-metalic-blue-6488?tag=35#attr=4546,4548