AKCIJA

Mestno električno kolo NORMA B 26″ 360 Wh

CENA: 1.250,00 

BLAGOVNA ZNAMKA: LOVELEC

DOSTAVA: prevzem / osebna dostava

RAZPOLOŽLJIVOST: NA ZALOGI

 

Opis

Mestno električno kolo NORMA B vsebuje zelo vzdržljivo opremo. Ta model je primeren za ljudi z višino 140-180 cm (tabela priporočenih telesnih višin za dani model). Minimalni fitting naredimo s premikom sedeža po vertikali in horizontali, kakor tudi s prilagoditvijo krmila.

Mestno e-kolo je za nezahtevne kolesarje, dobro vam bo služilo za redno vožnjo v trgovino, omogočilo vam bo krajšo vožnjo po mestu. Električno kolo je še posebej primerno za starejše, ker nima senzorja navora.

Tehnika:

Električno kolo poganja kakovosten brezkrtačni motor v zadnjem kolesu z navorom 45 Nm. Na prtljažniku je nameščena kvalitetna LG baterija, ki zagotavlja doseg do 90 km pri normalnih pogojih obratovanja (glej poglavje servisna storitev). Na krmilu je nameščen vodoodporen LED zaslon s katerim kontroliramo potek vožnje. Električno kolo ima tri stopnje električne pomoči. Dodatna funkcija je pomoč ob hoji do 6 km/h. Električno kolo se lahko uporablja s pomočjo pogona motorja ali tudi brez. Okvir zagotavlja doživljenjsko garancijo.

Komfortnost:

Univerzalna siva barva okvirja se poda vsakršnemu uporabniku, tako za ženske in moške. Kolo je primerno za kolesarje s težo do 140 kg. Mestno električno kolo NORMA B je prilagojeno mestni vožnji. Uporablja se lahko tudi za neravne poti in poti z naklonom. Ima prednje vzmetenje. Možna je uporaba dodatne košare na krmilu in na prtljažniku. Primeren za vsakodnevne opravke v trgovino in za vožnjo v službo. Posebej se izkaže uporabnost kolesa ob prometnih konicah. Mestno električno kolo NORMA S je široko prilagodljivo na višino uporabnika. Nastavitve kolesa se prilagodijo na licu mesta za vsakega uporabnika posebej.

Baterija:

Vzdržljivost baterije je po 1000 ciklusih polnjenja 65 % njene normne kapacitete.

Prednosti mestnih e-koles:

Mestna e-kolesa LOVELEC zaradi motorične pomoči zmanjšajo napor, zato so primerna za vse starostne kategorije. E-kolesa bodo podprla vaša prizadevanja za boljšo kondicijo, saj bo lažja vožnja za vas zabavna. Vsak dan z električnim kolesom LOVELEC vas bo obogatil z novimi izkušnjami. Zaljubili se boste v mestna e-kolesa zaradi samega veselja do vožnje. Premikanje na električnem kolesu vas razbremeni in z lahkoto opravite z vsemi nalogami hkrati.

Dodatne informacije

VELIKOST

17"

BATERIJA KOLESA

10 Ah / 360 Wh

BARVA

Bela / Rdeča

MOTOR

LOVELEC, 36 V, 250 W, zadnji brezkrtačni 45 Nm

SENZOR NAVORA

Da

KOLESA

26"

MAX HITROST

25 km/h

MAX DOSEG

90 km pri normalnih pogojih

TEŽA KOLESA

20,5 kg kolo + 2,5 kg baterija

MAX OBREMENITEV

140 kg

POLNILEC

EN, CE, 42 V, 2 A, čas polnjenja 4-6 hours

VILICE

Vzmetene

SEDEŽ

Udoben, gel

KRMILO

Promax

PRESTAVNI SISTEM

Shimano RevoShift

ZADNJI MENJALNIK

Shimano Tourney, 6 stopenj

GONILKA

170 mm

PREDNJI ZOBNIK

42 T

ZAVORE

Promax, V-zavore s stikalom za motor

OBROČI

Aluminij, dvoplastni

PLAŠČ

KENDA, 26×1,75

ZASLON

LED, vodoodporen, 5 stopenj pomoči, pomoč pri hoji

POVEZAVA

https://www.lovelec.cz/elektrokola/mestska/mestske-elektrokolo-lovelec-norma-white-red-2022

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mestno električno kolo NORMA B 26″ 360 Wh”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja