PRAVILNIK NAGRADNE IGRE

┬áÔÇśÔÇÖOsvoji ELEKTRI─îNO KOLO v vrednosti 1999ÔéČ”

Organizator nagradne igre je podjetje Elenerg d.o.o., Bukovec 12a, 2314 Zgornja polskava. Nagradna igra NI v nobeni povezavi, sponzorirana, podprta ali organizirana s strani omre┼żja Facebook in ne prevzame nobene odgovornosti v povezavi z nagradno igro. Namen nagradne igre je promocija blagovne znamke e-Bicikl.si na podro─Źju Republike Slovenije.

POTEK, SODELOVANJE in TRAJANJE

Nagradna igra je objavljena in poteka na FB strani: https://www.facebook.com/ebicikl/

V nagradni igri lahko sodeluje vsak dr┼żavljan RS, ki bo v ─Źasu trajanja nagradne igre IZPOLNIL POGOJE za sodelovanje v nagradni igri, ki so:

  • Ôťů V┼áE─îKAJ na┼ío FACEBOOK stran ali SLEDI INSTAGRAM profilu,
  • Ôťů DELI objavo nagradne igre na svoji FACEBOOK ─Źasovnici ali v svoji INSTAGRAM zgodbi
  • Ôťů OZNA─îI 3 prijatelje /ice pod objavo nagradne igre, ki biu┼żivali v vo┼żnji z elektri─Źnim kolesom.┬á Objavo najde┼í na ─Źasovnici profila.┬á

Nagradna igra traja od 15.06.2020 do 15.07.2020. Vsi, ki bodo do vklju─Źno 14.7.2020 (23:59) izpolnimi zgoraj navadene pogoje ,bodo sodelovali v ┼żrebanju za nagrado. Vse osebe, ki bodo izpolnile pogoje za sodelovanje v nagradni igri po kon─Źanem datumu, ne bodo upo┼ítevani.

Osebe, ki delajo pri organizatorju nagradne igre, in osebe, ki kakorkoli neposredno sodelujejo pri izvedbi nagradne igre ter njihovi o┼żji dru┼żinski ─Źlani (zakonec oz. oseba, s katero zaposleni ┼żivi v zunajzakonski ┼żivljenjski skupnosti, ki je po predpisih o zakonski zvezi in dru┼żinskih razmerjih v pravnih posledicah izena─Źena z zakonsko zvezo, otroci oz. posvojenci, vnuki, bratje in sestre ter star┼íi oz. posvojitelji zaposlenega) ne morejo sodelovati v nagradni igri.

NAGRADA, ┼ŻREBANJE in PREVZEM NAGRADE

Izmed vseh sodelujo─Źih bomo iz┼żrebali sre─Źnega nagrajenca, ki bo prejel NOVO elektri─Źno kolo Frapp├ę v vrednosti 1999 ÔéČ.

Komisijo za nadzor nagradnega ┼żrebanja sestavljajo: Dejan Gradi┼ínik, ┼Żiga Plav─Źak in Ana Ko┼íutar. Rezultati ┼żrebanja so dokon─Źni in prito┼żba nanje ni mogo─Źa. Nagrade niso zamenljive za druge produkte in niso izpla─Źljive v gotovini.

┼Żrebanje bo potekalo v ┼żivo na na┼íi Facebook strani 15.7 ob 12:00 uri. ÔśŁ­čĆ╝

Ime nagrajenca ┬ábo objavljeno v sklopu Facebook objave nagradne igre dne 15.07.2020 okoli 13. ure. Nagrajenci so dol┼żni pisno, v skladu z navodili, ki jih prejmejo ob obvestilu, potrditi prevzem nagrade in sporo─Źiti svoje osebne podatke (ime, priimek, naslov, telefonsko ┼ítevilko datum rojstva) in sicer najkasneje v roku 7 dni od prejema obvestila o nagradi.

─îe nagrajenec v navedenem roku ne sporo─Źi svojih osebnih podatkov ali nagrade ne prevzame oz. ─Źe nagrajenca ni mogo─Źe obvestiti oz. mu ni mogo─Źe izro─Źiti nagrade,se ┼íteje, da nagrade ne ┼żeli prevzeti. V tem primeru se nagrada ne podeli, organizator pa je prost vsakr┼ínih obveznosti do nagrajenca. Nagrajenec je pred prevzemom nagrade v skladu z zakonskimi predpisi dol┼żan organizatorju posredovati svojo dav─Źno ┼ítevilko. Organizator bo za nagrajenca od navedene vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z zakonskimi predpisi. Morebitno dopla─Źilo dohodnine v skladu z letno dohodninsko odlo─Źbo gre v breme prejemnika nagrade. Organizator hrani podatke nagrajenca v zvezi z obra─Źunom in izpla─Źilo akontacije dohodnine v skladu z veljavnimi dav─Źnimi in ra─Źunovodskimi predpisi.

ZASEBNOST IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Organizator nagradne igre Elenerg d.o.o. se zavezuje, da bo posredovane osebne podatke varoval skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih obdeloval izklju─Źno za namen akontacije dohodnine. Nagrajenec z izpolnitvijo Obrazca za prevzem nagrade daje organizatorju osebno privoljenje, da se njegovi podatki uporabljajo za namen akontacije dohodnine.

KON─îNE DOLO─îBE

Organizator si pridr┼żuje pravico do sprememb pravil izvedbe nagrade igre, ─Źe to zahtevajo vzroki tehni─Źne ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O morebitnih spremembah nagradne igre bo organizator udele┼żence obve┼í─Źal na spletnem mestu www.e-bicikl.si.

V┼íe─Źkaj, deli, ozna─Źi prijatelje in VELIKO SRE─îE ­čśÄ